winkelen

Voor een compleet dagje shoppen ben je in het hart van Uden aan het juiste adres. De kracht van het Udens centrum is het brede aanbod aan winkels en horeca. Het is een ideale combinatie van grote bekende winkelketens en tal van leuke, kleine winkeltjes en speciaalzaken. Het centrum van Uden is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is makkelijk en voordelig. Kom dus snel op ontdekkingstocht!

Daarnaast hoef je voor de alledaagse boodschappen  Landerd niet te verlaten. In Zeeland, Schaijk, Reek, Volkel en Odiliapeel zijn voldoende voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. In de oude dorpskernen vind je ook leuke winkels, boetieks en bedrijven waar je even binnen kunt lopen om rond te snuffelen. Voor een gezellig middagje winkelen zal Landerd je verrassen!

Centrum Uden

Zowel de fervente shop-a-holic als de praktische winkelbezoeker haalt in hartje Uden zijn hart op. Het centrum van Uden biedt genoeg voor een dag vertier en je vindt er net zo snel wat je gewoon even nodig hebt. Uden zit vol unieke winkeltjes, maar ook de bekende grote ketens zijn aanwezig. En tijdens het winkelen kun je natuurlijk altijd even uitblazen op een van de vele terrassen, lunchrooms en restaurants.

Ontdek Uden Centrum

Streekproducten

Ontdek bijvoorbeeld bij de Kreitsberg eigen gemaakte wijnen uit een eigen wijngaard. Bij biologische tuinderij De Twee Linden kun je verschillende biologische groenten kopen die met veel zorg en aandacht verbouwd zijn. Bezoek de unieke Orchid's Paardenmelkerij. Probeer ook eens het Maashorstbier of kom naar een kookdemonstratie.

Stel in Landerd je eigen maaltijd samen met alle streekproducten!

Bekijk leveranciers van streekproducten

winkelen in schaijk en zeeland

Zeelandse ondernemingsvereniging

De Zeelandse Ondernemers Vereniging (ZOV) is is een platform voor ondernemers in de gemeente Landerd speciaal voor de kern Zeeland.

Schaijk een werelddorp

In Schaijk vindt u een compleet aanbod van winkels, supermarkten en speciaalzaken.
Er zijn weinig producten of voedingsmiddelen die je niet in Schaijk kunt kopen.