Braderie Schaijk

Moesland Braderie

Op zondag 22 april vindt voor de 42e keer het Braderie Festival Schaijk plaats. Het centrum van Schaijk is geheel gevuld met gezelligheid, vertier en demonstraties. Dus volop genieten voor jong en oud.
Lekker snuffelen bij een keur aan kramen met allerlei producten en snuisterijen. U wordt kostelijk vermaakt als u één van artiesten van het straattheater tegen het lijf loopt. Op verschillende plaatsen leuke terrassen waar de bezoekers kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje of van de vele live muziek.

Natuurlijk is er volopplezier voor de kinderen. Genieten in de kinderboerderij of in de gratis attracties van het kinderplein. Of geschminkt worden, brood bakken boven een kampvuur of de klimwand beklimmen van Scouting Schaijk.

Daarnaast zijn ook verschillende ambachten te zien, zoals de Bijenvereniging Ambrosius, maar ook de tentoonstelling met oude brommers of nostalgische woonwagens.

Adres:
Centrum Schaijk