uit met kids

In Landerd en omgeving is er voor de kinderen van alles te beleven. Onze mascotte Docus de Das kom je overal tegen. Ga eens naar het Docus Avonturenpad, fiets samen met Docus door de Maashorst of eet een Docus pannenkoek. Ook op onze verblijfsaccommodaties zijn kinderen en hun begeleiders meer dan welkom.

Ga op avontuur met Docus de Das

Docus de Das heeft hulp nodig.Sinds de bosheks haar pan verandersoep in het meertje van het bos heeft laten vallen, heeft Docus zijn vriendjes niet meer gezien. Alle dieren denken sindsdien een ander dier te zijn. Kom jij een handje helpen om het bos en de dieren te bevrijden? Een mooi, leuk, gezellig en sportief avontuur! Bij De Boshut van Charme camping Hartje Groen, tegenover de ingang van het Avonturenpad (20m), zijn ontdektassen en -karren te huur. Ze zitten boordevol spelletjes en onderzoeksopdrachten voor nóg meer natuurplezier op het Docus de Das avonturenpad.

Het avonturenpad vind je in het bos ter hoogte van de Udensedreef 14 in Schaijk. Volg de borden 'avonturenpad' en help Docus!
Volg Docus de Das op Facebook

Download hier Docus de Das tekeningen en een echt oorkonde!

Tekening 1             Tekening 2
Tekening 3             Oorkonde  

    Download hier de folder van Docus: Help het bos is betoverd.
    Klik hier voor de folder      In English      Auf Deutsch