uit met kids

In Landerd en omgeving is er voor de kinderen van alles te beleven. Onze mascotte Docus de Das kom je overal tegen. Ga eens naar het Docus Avonturenpad, fiets samen met Docus door de Maashorst of eet een Docus pannenkoek. Ook op onze verblijfsaccommodaties zijn kinderen en hun begeleiders meer dan welkom.

het leukste uitje met kinderen - Welk kind geniet er niet van buitenspelen?

Ga op avontuur met Docus de Das

Docus de Das heeft hulp nodig. Er is namelijk iets raars met het bos aan de hand. Sinds de bosheks haar pan verandersoep in het meertje van het bos heeft laten vallen, heeft Docus zijn vriendjes niet meer gezien. Alle dieren denken sindsdien een ander dier te zijn. Docus durft het bos niet in, dadelijk verandert hij zelf ook nog. De heks heeft verteld dat het bos alleen bevrijd kan worden door het water uit het meertje over de wortels van de oude toverboom aan het einde van het pad te gooien. Alleen kinderen kunnen zonder gevaar het bos in en het water aanraken. Kom jij een handje helpen om het bos en de dieren te bevrijden? Een mooi, leuk, gezellig en sportief avontuur!  

Het avonturenpad vind je in het bos ter hoogte van de Udensedreef 14 in Schaijk. Volg de borden 'avonturenpad' en help Docus!
Volg Docus de Das op Facebook

Download hier Docus de Das tekeningen en een echt oorkonde!

Download hier de folder van Docus: Help het bos is betoverd.
Klik hier voor de folder