Buurtbenkskes

In beweging mi buurtbenkskes

Bewegen is goed voor iedereen, dat is bekend. Maar zomaar een lange route wandelen is niet voor iedereen weggelegd. Rustpunten zijn voor de ene persoon een welkome afwisseling en voor de andere een bittere noodzaak. En wat is er mooier dan om op zo’n rustpunt een goed gesprek aan te kunnen gaan met je wandelmaatje of een onbekende. 

Met de buurtbenkskes hebben we het nuttige met het aangename verenigd. We hebben alle rustbankjes in Zeeland, Reek en Schaijk in kaart gebracht. Daarnaast hebben we een flink aantal bankjes voorzien van een inspiratietekst. Een uitspraak, gezegde of vraag die je aan het denken zet en waarmee je gezellig kunt ‘buurten’ met de ander.

Met deze folder willen we iedereen de mogelijkheid bieden om zijn of haar eigen route uit te stippelen. Lang of kort met veel of weinig rustplekken. Dus ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn of rolstoelafhankelijk.
Ga jij op zoek naar alle inspiratieteksten of houd jij de wandeling klein en dichtbij huis?

Beweegroute met tips

Naar aanleiding van deze folder heeft Landerd SpoRtZO een beweegroute ontwikkeld die tips geeft voor extra beweegoefeningen. Voor meer informatie kijk op www.ssnb.nl/landerd.
Ook kan Landerd SpoRtZO mensen begeleiden naar passend sport- en beweegaanbod. Heb je hier vragen over, kijk dan op de website voor de juiste contactgegevens van onze buurtsportcoach Sociaal domein. Ga naar www.ssnb.nl/landerd.

Veel plezier!