bourgondisch landerd en uden

Kom smaakvol genieten, lekker eten en drinken in een van de gezellige restaurants of cafés in Landerd en Uden! Of bezoek onze theetuinen en kom hier genieten van huisgemaakte appeltaart of scones met pruimenjam. Lekker onder een notenboom met uitzicht over de weiden. Dat is pas echt genieten!

nog geen keuze kunnen maken? - Wij zetten een paar goede keuzes voor je op een rij

De Notaris

Of je nu lekker wilt genieten van een lunch in de zon op het terras, spontaan een borrel met vrienden wilt drinken of gezellig samen wilt dineren, het kan allemaal bij de Notaris. Zowel in het restaurant, als op het terras en in het café kun je volop genieten van de vele gerechten.

Nieuw Schaijk

Uitgebreid dineren of even aanschuiven voor een snelle hap? Kom met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s genieten van de kookkunsten van Nieuw Schaijk. Er wordt een wisselend maandmenu geboden, driegangen voor een vaste prijs. Daarnaast is er een uitgebreide lunch-, diner-, en dessertkaart.

Theetuin Op Kreitsberg

Gelegen aan mooie wandel- en fietsroutes, in het plaatsje Zeeland aan de rand van de Maashorst, ligt theetuin Op Kreitsberg. Een ideale plek om te pauzeren met koffie of thee en eventueel met een heerlijk stukje gebak. Je zelf meegebrachte boterham kun je hier in alle rust opeten.

gezelligheid zoals in landerd vind je nergens

Karin van Doorn