arrangementen

Wil jij Landerd ècht proeven? Dit is je kans! Ontdek de OERoude kunst van het maken van verf op basis van eieren, laat je creativiteit zijn gang gaan en creëer je eigen kunstzinnige lunch, overnacht in prachtige hooibergen en bekijk bijzondere 'foodkunst' in het Jan Cunen Museum. Willen de kids ook mee? Geen probleem! Laat ze eindelijk met hun eten spelen en daag ze uit om een kunstwerk te maken van hun lunch. En daarna zelf opeten natuurlijk!

 

EET JE ART

Heb je je altijd al afgevraagd hoe je van food verf kunt maken? Doe dan de workshop eiverf maken. Aansluitend: Creër je eigen kunstwerk met eten en….eet het lekker op! Je wordt ontvangen in op een gezellige locatie waar je aan de slag gaat met alle ingrediënten voor jouw lekkerste Mondriaan, Rembrandt of Van Gogh! Trek gekregen? Dat is mooi, want nu ga je je eigen kunstwerk opeten!

Meer informatie

 

TUSSEN HOOI EN VORK

Altijd al in een hooiberg willen slapen? Dat kan! Midden in Brabant word je ontvangen bij jouw hooiberg slaapadres. Je vertrekt vervolgens op de fiets door het prachtige groene Brabant richting de tentoonstelling We Are Food in Oss. Trek gekregen van al dat moois? Ga dan genieten van een heerlijk streekmenu om vervolgens neer te strijken op een bedje van stro!

Meer informatie

heerlijk, die kinderen die met hun eten spelen

De allereerste 'klant' van Eet je Art voor families

 

EET JE ART VOOR FAMILIES

Creëer je eigen kunstwerk met eten voor papa en mama, jarige opa en oma of je vriendinnetjes op jouw eetbare kunstwerk!! Je wordt ontvangen op een gezellige locatie en je gaat aan de slag gaat met alle ingrediënten voor jouw lekkerste Mondriaan, Rembrandt of Van Gogh! Trek gekregen? Dat is mooi, want nu ga je je eigen kunstwerk opeten! Ga daarna gewoon lekker ravotten! En ’s avonds lekker slapen in de trekkershut op de camping.

Meer informatie

 

(ST)OER SAFARI

Hoe (st)OER ben jij eigenlijk? Op pad geweest met een schaapsherder, wat voeren zij uit op een dag? Een tuinkruidencocktail gedronken en je eigen maaltijd bereid met onkruid en zelfgeplukte ingrediënten in een kuil in de grond? Dit is het nieuwe heden in het oergebied in Brabant!

Meer informatie