ask a local

ben jij trots op jouw woonomgeving?

Een fraai plekje in de natuur… Een bijzondere horeca-ervaring…. Een mooie fietsroute….

Als inwoner van Reek, Schaijk of Zeeland weet jij als geen ander wat de leukste plekjes en meest interessante locaties in Landerd zijn. We zijn daarom op zoek naar jóuw tips en suggesties voor de meest  interessante uitjes en vrijetijdsbestedingen. Een fraai en onbekend plekje in de natuur? Als enthousiaste ‘local’ kun je jouw favoriete uit-tips delen met andere mensen.

Ask a local
‘Ask a local’ is een initiatief van VisitBrabant waarbij inwoners van Brabant hun uit-tips delen, zodat mensen van buitenaf hier ook van kunnen genieten. VVV Landerd gaat ook aan de slag met dit idee. Inwoners weten immers als geen ander wat hun gemeente en de provincie zo mooi maakt. Het gaat hierbij om onafhankelijke tips. Het is niet de bedoeling om je eigen (commerciële) bedrijf of activiteit te promoten. Natuurlijk kun je als ondernemers wel andere uit-tips uit jouw omgeving delen.

Aanmelden
Heb je bijzondere tips en ken je ‘verborgen pareltjes’ die je graag met anderen wilt delen? Dan kun je je als  ‘local’ aanmelden en ambassadeur worden voor je eigen omgeving. We zijn op zoek naar mensen van alle leeftijden en met verschillende interesses. 

Enthousiaste Reekenaren, Schaijkenaren en Zellanders die als ambassadeur willen optreden willen we graag belonen! De eerste 5 mensen die zich als ‘local’ aanmelden ontvangen een kleine attentie als waardering. Hierbij kun je kiezen uit een (fiets/wandel) jaarboek van Route.nl, een fiets- of wandelroute-knooppuntenkaart van de regio of een grote Docus de Dasknuffel.

IK MELD ME AAN

aan inspiratie geen gebrek

De Maashorst

De Dorpskernen

Docus de Das Avonturenpad