Vier 75 jaar Vrijheid - Schaijk en Reek
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vier 75 jaar Vrijheid in Schaijk en Reek

Op 19 september is het 75 jaar geleden dat Zuid Nederland werd bevrijd. Ook Schaijk en Reek. Sindsdien hebben we geen oorlog meer gekend in Nederland, een feit dat zeker gevierd mag worden. Stichting Vier Vrijheid Schaijk, Heemkundekring Schaijk-Reek, Fanfare Concordia Schaijk en Harmonie Semper Crescendo Reek hebben de handen ineengeslagen om er een onvergetelijke viering van te maken. Donderdag 19 september wordt een dag vol festiviteiten, maar ook op de dagen daaraan voorafgaand is er al van alles te doen voor jong en oud. Van zaterdag 14 september tot en met donderdag 19 september is er een gevarieerd programma. De klemtoon ligt op ‘feestelijk’, ‘de vrijheid vieren’, maar uiteraard kijken we ook terug naar de oorlog die daaraan voorafging.

Adres:
VVV-informatiepunt Schaijk - Dorpshuis de Phoenix
Pastoor van Winkelstraat 11
5374 BK Schaijk
Plan je route

Wanneer

• Om 19.00 uur is de kranslegging en toespraak door de burgemeester. Om 19.45 uur begint het feest op het plein voor de Phoenix in Schaijk.

• Gratis