Concert

Jimi Hendrix Festival

Op 18 september 2021 vindt het Jimi Hendrix Festival plaats. Internationale topgitaristen als Lee Firkins, Eamonn McCormack en Danny Giles laten je, vijftig jaar na het overlijden van Jimi Hendrix, opnieuw van zijn werk genieten.

Voor wie niet kan wachten op een rockconcert is er goed nieuws: op zaterdag 18 september vindt het Jimi Hendrix Festival plaats bij De Pul in Uden. Internationale topgitaristen als Lee Firkins, Eamonn McCormack en Danny Giles laten je, vijftig jaar na het overlijden van Jimi Hendrix, opnieuw van zijn werk genieten. Een evenement om niet te vergeten! Koop je tickets in de voorverkoop voor €27,50 en spaar €2,50 uit of koop de tickets voor dit festival aan de deur bij De Pul in Uden.

• zaterdag 18 september 2021

• Volwassenen€ 27,50 Per persoon in de voorverkoop