op pad in het voorjaar

Er is zoveel te ontdekken dit voorjaar in Uden en Landerd! Hoe moet je al die leuke uitjes toch combineren? Wij helpen je op weg!  Want we kunnen wel weer wat plezier gebruiken na deze donkere maanden. Jullie toch ook?

Vier de lente in Uden & Landerd

Wat doen jouw kinderen het liefst? Klimmen en klauteren of kiezen ze voor de spannendste attracties? Dat kan allemaal! Wij nemen je mee langs de leukste uitjes voor de kids. En ook voor de ouders natuurlijk. Boek jouw voorjaarsvakantie of weekend weg en proef het lekkerste ijs uit de regio, kom dieren spotten in de dierentuin of struin met het gezin de natuur in en ontdek de grote grazers in het oergebied in Brabant.

Zijn al deze uitjes te combineren? Jazeker! Dat kan op de fiets! Wij helpen je op weg met de mooiste fietsroutes die je meenemen langs de leukste uitjes en de beste plekken voor jullie overnachting!

waar houdt jouw kind van?

Buiten spelen

Kiezen jullie voor het oergebied in Brabant of voor een groot attractiepark? Aan jullie de keuze!

De lekkerste ijsjes

IJsjes, verse aardbeien of (h)eerlijke producten van onze boeren. Elk kind zal zijn bordje hier wel op krijgen, want er is genoeg lekkers te krijgen!

Cultuur snuiven

Een avond naar het theater, een stukje lokale geschiedenis ontdekken of dwalen door de kruidentuin van museum KRONA? Dit zijn de uitjes voor de nieuwsgierige aagjes onder ons.

onze toproutes - Waar ga jij heen?