Opening VVV-Informatiepunt De Phoenix

VVV-informatiepunt Schaijk - Dorpshuis de Phoenix

De foyer van Dorpshuis de Phoenix is omgetoverd tot een échte huiskamer voor de bezoekers van Landerd en De Maashorst. Het VVV-informatiepunt in Schaijk is voortaan dé plek voor toeristisch-recreatieve informatie over Landerd.

Sinds 2 juli 2018 is het VVV-informatiepunt dé plek voor toeristisch-recreatieve informatie over Landerd. Men kan er terecht voor informatie van Platform Toerisme Landerd, VVV-producten en ook voor informatie over de toeristische ‘parels’ in zowel Landerd als De Maashorst.

Vrijwilligers gezocht!
Voor de openstelling op zaterdag en tijdens de bouwvakvakantie, is het VVV-informatiepunt nog opzoek naar extra vrijwilligers om het team te versterken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Dian van Hoof via dephoenix@dorpshuizenlanderd.nl.

Totstandkoming
Het nieuwe VVV-informatiepunt in Schaijk is ontstaan uit een samenwerking van VVV Noordoost-Brabant, stichting Dorpshuizen Landerd en Gemeente Landerd.

Openingstijden

• Het informatiepunt is open tijdens de openingstijden van De Phoenix en iedere zaterdag van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Reviews